06-17018907 karin@brain-date.nl

Hoe werk ik?

We gaan tijdens ons leven allemaal door periodes van stress, verandering, verdriet, rouw en tegenslag. Soms kan het dan prettig zijn, om met iemand te praten, een buitenstaander. Iemand die inzicht en kennis heeft om met deze problemen om te gaan, en die in de loop van de tijd zelf ook ervaringsdeskundige is geworden.

Tijdens de sessies praten we over je gedrag, je emoties en je ideeën/gedachten. Als psycholoog kan ik samen met jou uitkristalliseren wat nou precies het probleem is. Bewustwording van wat er gebeurt in je leven, en waarom je reageert zoals je reageert is essentieel om tot inzicht te komen. De kern van de sessies bestaat dan ook altijd uit bewustwording. Daarna ligt het initiatief bij de klant zelf, die de verandering, met een steuntje in de rug van mij, zelf tot stand moet brengen, want:

De sleutel van de deur naar verandering zit aan de binnenkant.

De relatie, tussen psycholoog en klant, is van essentieel belang, voor een goed en duurzaam resultaat. Wederzijds respect, vertrouwen, authenticiteit en oprechtheid kunnen er voor zorgen dat deze relatie ontstaat. In een sessie zijn psycholoog en klant volledig aanwezig, (dus graag de smartphone uitzetten), en gemotiveerd om het meest optimale uit de sessie te halen. Dit kan betekenen dat je uit je comfortzone moet stappen, jezelf kwetsbaar moet opstellen of erkennen dat je meningen moet herzien. Dit alles nemen we samen door in de veilige omgeving van de praktijk, totdat jij je zeker genoeg voelt om veranderingen ook buiten de praktijk toe te passen.

Volg Brain-date op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This