06-17018907 karin@brain-date.nl

Workshops

Wat doet Brain-Date nog meer?

Naast de Brain-Date sessies, counseling/coaching, verzorg ik een aantal workshops en presentaties:

Basis workshop “Lichaamstaal”

Lichaamstaal ontstaat door emoties. Dat wat we voelen in contact met anderen, komt naar buiten via expressies op ons gezicht, stembuigingen, lichaamshoudingen en gebaren.

Tijdens deze workshop bestuderen we emoties, hoe ze eruit zien, en hoe we ze kunnen reguleren. We kijken naar anderen, en naar onszelf, en leren emoties te herkennen.
Daarnaast gaan we in op wat het lichaam ons nog meer laat zien, zoals handgebaren, houding van armen en benen, en manieren van staan en zitten. We kijken naar signalen van liegen. Het lichaam wil het liefst de waarheid spreken, en heeft moeite met liegen. En dat kan je zien … als je weet waarop je moet letten.

Door deze workshop word je bewuster van je lichaamstaal, en krijg je inzicht in hoe anderen jou zien, en op je reageren.

Neem contact op voor meer informatie

Presentatie “De magie van het brein”

In deze presentatie ervaar je aan den lijve hoe je brein werkt, wat er allemaal goed gaat, en wat er verkeerd gaat. Natuurlijk is ons brein een fantastisch, efficiënt en magisch orgaan, maar door de snelheid en complexiteit waarmee alles gebeurt, loopt ons brein soms achter de feiten aan. We oordelen te snel, we maken gevolgtrekkingen die niet kloppen, en we zien patronen, daar waar ze niet zijn. En bovenal hebben we het idee dat we dit alles bewust kunnen sturen, en dat we beschikken over een vrije wil.

Voel hoe het is, als je brein je op het verkeerde been zet, en lach om je eigen beslissingen.

Deze presentatie is in samenwerking met LeFay Magic.

Neem contact op voor meer informatie

“Help, ze kijken naar me!”

Een workshop over presenteren. Hoe kan jij op een goede manier overbrengen wat belangrijk is? Wat is de beste manier om informatie over te dragen, en hoe draagt jouw houding daartoe bij?

Tijdens deze workshop worden eerst een aantal principes van lichaamstaal besproken, en kijken we naar een aantal houdingen en reacties daarop.

Vervolgens ga je zelf presenteren voor de groep en video, en volgt feedback. Bewust worden van jouw houding en manier van presenteren ligt aan de basis van verbetering.
Haal meer uit wat je ziet, bereik meer met wat je toont!

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met LeFay Magic.

Neem contact op voor meer informatie

Ja, ik wil graag meer weten!!

Welke workshop?

14 + 5 =

Volg Brain-date op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This