06-17018907 karin@brain-date.nl

Brain-date goes virtueel!

            Iive en livestream mogelijk, in 1 op 1 situatie of in groepen.

Sinds maart 2020 is ons leven helemaal op zijn kop gezet. Onzekerheid over werk, gezondheid, familie en ontspanning drukt een stempel op ons, en daar zijn we voorlopig nog niet van af. Waar we normaal troost en bescherming vinden in menselijk contact, is dat nu juist niet mogelijk, uit angst voor besmetting met het  corona virus. We werken thuis, alleen, achter een scherm, we kunnen heel beperkt familie en vrienden zien, en ook elkaar ontmoeten in café of restaurant is op dit ogenblik ook weer van de baan. De dagen worden korter en donkerder, wat een gevoel van isolatie, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, teweeg kan brengen.

Toen in de zomer duidelijk werd, dat covid 19 nog wel even zou blijven, ben ik aan de slag gegaan om de counseling, en ook de workshops online te kunnen doen, als livestreams en webinars.

Door elkaar te zien op het scherm is er in ieder geval een verbinding. Door samen te praten, te lachen, verwonderd te raken, en inspiratie op te doen, ontstaat er weer een samen-gevoel, van essentieel belang voor ons mensen. Dit geldt voor de 1 op 1 situaties van counseling, maar ook voor de workshops zoals Bouncing Back en De Magie van het Brein.

Jij kiest waar je je focus legt, jij kiest wat je wilt zien, en wat er in jouw realiteit belangrijk is. Kies voor wat er nog wel mogelijk is!

Volg Brain-date op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This