06-17018907 karin@brain-date.nl

Workshops

Wat doet Brain-Date nog meer?

Naast de Brain-Date sessies, counseling/coaching, verzorg ik een aantal workshops en presentaties:

Basis workshop “Lichaamstaal”

Lichaamstaal ontstaat door emoties. Dat wat we voelen in contact met anderen, komt naar buiten via expressies op ons gezicht, stembuigingen, lichaamshoudingen en gebaren.

Tijdens deze workshop bestuderen we emoties, hoe ze eruit zien, en hoe we ze kunnen reguleren. We kijken naar anderen, en naar onszelf, en leren emoties te herkennen.
Daarnaast gaan we in op wat het lichaam ons nog meer laat zien, zoals handgebaren, houding van armen en benen, en manieren van staan en zitten. We kijken naar signalen van liegen. Het lichaam wil het liefst de waarheid spreken, en heeft moeite met liegen. En dat kan je zien … als je weet waarop je moet letten.

Door deze workshop word je bewuster van je lichaamstaal, en krijg je inzicht in hoe anderen jou zien, en op je reageren.

Presentatie “De magie van het brein” 

   Ook als webinar

In deze presentatie ervaar je aan den lijve hoe je brein werkt, wat er allemaal goed gaat, en wat er verkeerd gaat. Natuurlijk is ons brein een fantastisch, efficiënt en magisch orgaan, maar door de snelheid en complexiteit waarmee alles gebeurt, loopt ons brein soms achter de feiten aan. We oordelen te snel, we maken gevolgtrekkingen die niet kloppen, en we zien patronen, daar waar ze niet zijn. En bovenal hebben we het idee dat we dit alles bewust kunnen sturen, en dat we beschikken over een vrije wil.

Voel hoe het is, als je brein je op het verkeerde been zet, en lach om je eigen beslissingen.

Deze presentatie is in samenwerking met LeFay Magic.

Karin Boom

Bouncing back; Veerkracht behouden in crisistijd!

  Webinar over veerkracht.

Er wordt op dit moment veel gevraagd van ons, allerlei maatregelen, geen fysiek contact meer, veel onzekerheid, zonder dat het eind in zicht is. Niet iedereen kan hiermee omgaan. Angst, depressie, eenzaamheid, boosheid, opstandigheid. Hoe kan je op een goede manier omgaan met deze spanning, en de stress die hiermee samenhangt, en toch plezier in je leven houden. Hoe behoud je je veerkracht? 

In de webinar Bouncing Back, gaan we hiernaar op zoek. Je word je bewust van jouw manier van coping, (omgaan met stress), van hoe je tegen verandering aankijkt, en wat je kan doen om je gezondheid op alle vlakken optimaal te houden. We doen dit aan de hand van veel beeldmateriaal, psychologische illusies, en grappige quizjes. Met als doel je veerkracht te vergroten, èn een leuke middag te hebben met elkaar. 

 

Volg Brain-date op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This