06-17018907 karin@brain-date.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Boon. Ik ben psycholoog, en ik werk als counselor, adviseur en coach. Daarnaast geef ik workshops over lichaamstaal/emoties, stress en veerkracht, en het belang daarvan in het bedrijfsleven.

Ik ben mijn professionele leven begonnen met de HALO. Na het afstuderen ben ik gaan werken als bewegingstherapeut voor geriatrische patiënten in een psychiatrisch ziekenhuis. Daar kreeg ik interesse in de fysiotherapie. Weer 4 jaar verder studeerde ik af en werd fysiotherapeut in een particuliere praktijk. Na 5 jaar als therapeut te hebben gewerkt, kreeg ik behoefte aan verdieping. Deeltijd opleiding psychologie aan de universiteit in Leiden was voor mij een logische keuze, en na 7 jaar studeerde ik cum laude af.

Na jarenlang als fysiotherapeut gewerkt te hebben, zocht ik een bredere uitdaging. Motivatie bij patiënten was vaak laag, alsook hun eigen initiatief om verbetering tot stand te brengen. Maar door goed te definiëren wat ik wil, en waar mijn kracht ligt, heb ik mijn werkwijze gevonden, en kreeg daarmee mijn passie terug.

Mijn voorkeur ligt bij de existentiële psychologie, maar mijn aanpak is eclectisch; ik gebruik technieken en methoden uit verschillende stromingen, afhankelijk van de behoefte van de klant.

Ook werk ik als psycholoog/spreker bij LeFay Magic, waar ik samen met mijn partner Dan LeFay, presentaties geef in het bedrijfsleven en onderwijs. Deze inspirerende presentaties voor groepen, zijn een mooie aanvulling op de intiemere 1-op-1 sessies die ik thuis geef.

Sinds het leven ingrijpend veranderd is door de Covid-19 crisis, is het ook mogelijk om via livestream counseling te volgen. Ook worden er workshops als webinars gegeven. Informeer over de mogelijkheden.

Karin Boon

Volg Brain-date op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This