06-17018907 karin@brain-date.nl

Sinds maart 2020 leven we in een andere wereld, een wereld die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Het corona virus deed zijn intrede en bracht verwarring, angst, depressie, twijfel en nog veel meer met zich mee. Fysiek contact is sindsdien uit den boze, 1.5 meter afstand is daarvoor in de plaats gekomen, met sinds kort ook nog mondkapjes op.

Dit alles vergde een andere manier van werken. Thuiswerken, via een scherm contact hebben, zo ziet het leven er nu uit. En dat heeft voor nogal wat onzekerheid en onderzoeken gezorgd.

Maar, zoals met alles, de mens is meer veerkrachtig dan hij/zij zelf verwacht, en dat geldt ook voor mij. Na vele uren verdiepen in MS Teams, Zoom, OBS studio en aanpassen van workshops en presentaties, is het gelukt om datgene wat eerst werd aangeboden in live vorm, nu uit te voeren in live-stream of webinar vorm.

Dit werkt voor counseling sessies, in 1 op 1 situaties. En kan daarnaast ook worden toegepast voor grotere groepen, voor workshops en webinar. En zelfs interactie is hierbij mogelijk! En zelfs leuk!!

Dus als je toch graag counseling wilt hebben, maar het fysieke samenzijn niet wilt of aandurft, neem contact op. Of als je bedrijf, school, instelling een teambuilding wil organiseren, en je hebt nog ruimte voor een leuke, inspirerende, inzichtelijke presentatie/webinar, maar de corona regels beperken de mogelijkheden, bel/mail me! Samen maken we alles mogelijk, zelfs met mondkapje!

Share This